Ouderen en hoog bejaarden

FUN-IE-FIT begint in het voorjaar van 2014 met beweeggroepen voor ouderen en bejaarden. Zij kunnen in groepsverband meedoen aan aangepaste oefenprogramma’s in het FUN-IE-FIT, gecombineerd met oefeningen in de beleef- en beweegtuin rond het Siebelinkhuis (bij goed weer). De lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers/fysiotherapeuten.

FUN-IE-FIT is een bijzondere bestemming voor excursies. 65-plussers krijgen een rondleiding door het FUN-IE-FIT, uitleg over alle mogelijkheden van het FUN-IE-FIT en kunnen zelf gamen (alle niveaus zijn mogelijk). 

FUN-IE-FIT verzorgt ook hele leuke workshops voor 65-plussers. Workshops gamen (wat doen mijn kleinkinderen toch allemaal met hun computer en telefoon), workshops social media (wat is twitter en facebook toch en vind ik het ook leuk) Workshop bewegen in het FUN-IE-FIT (is het ook iets voor mij?).

De Klup Twente kan desgewenst zorgen voor groepsvervoer. Er zijn ook mogelijkheden voor een gezellig lunch of een gezamenlijke maaltijd. Excursieprogramma’s worden helemaal naar wens samengesteld. Groepsgrootte vanaf 6 mensen.

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen stuur ons dan een bericht