Sporters

Sport je in je vrije tijd bij een tennis, hockey, voetbal, volleybal of welke vereniging dan ook, dan is het FUN-IE-FIT een ontzettend leuke locatie voor een alternatieve training. Er zijn heel veel die ingezet kunnen worden en er kan een speciaal programma van één of meerdere sessies gemaakt worden.

Topsporters

Behoor je in jouw sport tot de top van Nederland en wil je specifieke vaardigheden verbeteren of je conditie verder verbeteren? Dan kan dat ook met speciaal op maat gemaakte programma’s met games in het FUN-IE-FIT. Een perfecte aanvulling op het reguliere programma. Er zijn mogelijkheden voor individuele trainingen en groepstrainingen. Het oefenprogramma kan op maat worden gemaakt.

Profsporters

Voor Profsporters is het FUN-IE-FIT ook een perfecte plek om eens heel andere trainingen te doorlopen dan gebruikelijk en die een waardevolle aanvulling zijn op de gebruikelijke oefeningen . Ook kan in het FUN-IE-FIT gewerkt worden aan het (versneld) herstel bij blessures.

Het eerste elftal van Heracles Almelo heeft zich al laten overtuigen van een bijzondere mogelijkheden van het FUN-IE-FIT en komt in het gamecentrum een deel van haar trainingen afwerken.

Voor top- en profsporters kan een trainingsprogramma op maat worden aangeboden dank zij de expertise van topsporters, fitnesstrainers en fysiotherapeuten.

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen stuur ons dan een bericht