Faciliteiten

In het FUN-IE-FIT bieden we iedereen de mogelijkheid om te gamen, te sporten of te revalideren. Ouderen en jongeren, kinderen. Valide en minder validen. Rolstoelgebruikers en topsporters. Mensen met een verstandelijke beperking of een stoornis in het autistisch spectrum, jongeren van het VMBO, Havo en VWO, kinderen van basisscholen, studenten van het beroepsonderwijs. Voor iedereen zijn er games en programma’s naar wens. Het FUN-IE-FIT heeft de volgende mogelijkheden en ruimtes:

Gamewall 

Een speciaal vervaardigde wand met daarin ultrasnelle personal computers om tactische games spelen in het FUN-IE-FIT. Er zijn gameklups voor jongeren en kinderen met een beperking. E-Sportbond Tactix huurt het FUN-IE-FIT. Bij deze game/sportbond kan iedereen zich aansluiten. 

GameLab

De innovatieve ruimte in het FUN-IE-FIT is het GameLab, met daarin verschillende systemen aan de wand en op de vloer. Doelstelling van het GameLab is te experimenteren met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van exergamen. In de ruimte is o.a. een speciale projectievloer en EYE click technologie. (En daarna gaat de zin over in de bestaande tekst …De Eyeclick camera projecteert een bekijk dan dit filmpje eens.

Exergamehall

De grootste zaal van het FUN-IE-FIT biedt vier exergame velden met de meest recente consoles Playstation 3 en 4, Xbox 360 Kinect en Xbox One, Wii en WiiU. 2 dubbelzijdige, grote schermen, 4 velden, waanzinnig geluid en flitsende led-verlichting geeft een compleet nieuwe sportervaring. Dansen met 2, 4 of wel 20 vrienden? Alleen aan de yoga? Boksen volgens de Olympische regels? Of bijzondere vaardigheden leren met een hartstikke leuk spel…de mogelijkheden zijn onuitputtelijk in de Exergamehall.

Chat & chillroom

Ontmoet anderen. Laat weten waar je bent, nodig uit of deel je ervaringen vanuit het FUN-IE-FIT via een van onze social media kanalen. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via één van onze social media dashboards. Klets gezellig bij, leer nieuwe technieken of kijk hoe andere presteren in de gezellige èn multifunctionele chat & chillroom. Drink er een lekker drankje of eet iets uit onze keuken. Maar de chat & chillroom is ook een unieke locatie voor workshops, kleine symposia en congressen of conference calls. En natuurlijk kun je er even lekker bijkomen van de inspanningen of kijken naar de verrichtingen van anderen. 

Nb Voor deelnemers in een rolstoel met een beperkte of zeer beperkte bewegingsvrijheid hebben wij aangepaste controllers van Broadend Horizons uit Amerika. Deze controllers kunnen worden bediend met één hand, een voet of mond. De snelheden zijn aan te passen aan iedere gamer.  Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen stuur ons dan een bericht

Belangrijk: Voor de veiligheid van onze spullen en de gebruikers is het FUN-IE-FIT beveiligd met camera's zowel binnen in het FUN-IE-FIT als rondom het pand. Bij ongevallen, diefstal of vermissing kunnen wij deze beelden opvragen en terugkijken.