Overzicht

10 april, 2013, Gamecoach finalist voor award

Michaelrobbert Brans, gamecoach in het fonkelnieuwe FUN-IE-FIT van stichting de Klup Twente is één van de vier finalisten voor de Wheels Up Award. De onderscheiding wordt toegekend door de landelijke stichting Mission on Wheels, die zich inspant voor integratie en participatie van mensen met een beperking. De uitreiking is vrijdag 19 april tijdens een groot feest in Stadskanaal. De Wheels Up Award is een speciale onderscheiding voor mensen met een beperking en of een chronische ziekte die een bijzondere prestatie hebben neergezet.

Lees meer...

06 februari, 2013, Burgemeester gast in FUN-IE-FITcentrum

Burgemeester Jon Hermans heeft als eerst hoogwaardigheidsbekleder een werkbezoek gebracht aan het FUN-IE-FITcentrum. Ook wijkwethouder Anja Timmer keek voor het eerst om de hoek...en de dames zetten letterlijk hun beste beentje voor. Wethouder Anja Timmer arriveerde als eerste. Ze bedacht zich geen moment en sprong pardoes het innovatieve Eye-play spel in de dance-therapy room in.

Lees meer...

12 december, 2012, Nieuwe computers voor FUN-IE-FIT

ROC even satelliet vestiging van De Klup. Een groep van zestien ICT studenten van het ROC van Twente heeft zeven ultra snelle computers geassembleerd voor het game-, sport- en healthcentrum in het Meester Siebelinkhuis van De Klup Twente. Dat gebeurde met hulp van Jan Odink van Multimedia Centre dat de computers tegen een maatschappelijk betrokken tarief levert.

Lees meer...