Overzicht

03 oktober, 2013, Zinderende race met de Oculus Rift

De Oculus Rift is een product in ontwikkeling. Een 3 dimensionale bril met een bereik van 360 graden. Nog nergens te koop, maar de Saxion University of applied sciences uit Enschede mag met de conceptbril werken van de Amerikaanse eigenaar. Vier studenten van de opleiding gamedesign & scrum ontwerpen speciaal voor de Oculus Rift een racegame. Donderdag 3 oktober werd de game voor het eerst getest bij stichting de Klup Twente.

Lees meer...

26 juni, 2013, Een Vandaag filmt in het FUN-IE-FITcentrum

Landelijke tv aandacht voor het FUN-IE-FIT in het Meester Siebelinkhuis van stichting de Klup Twente. Dinsdagmorgen 25 juni maakte een televisieploeg van het actualiteitenprogramma Een Vandaag ruim anderhalf uur opnames in een bòmvol FUN-IE-FIT. Het item wordt/werd dezelfde avond uitgezonden na het journaal van 18.00 uur op Nederland 1.

Lees meer...

23 mei, 2013, FUN-IE-FITcentrum geopend

SWGN en Omroep Max directeur Jan Slagter heeft het FUN-IE-FIT officieel geopend. Hij maakte met een stanleymes de met grote, kleurige ballonnen versperde toegang vrij. Met assistentie van wethouder Van Woudenbergh. Zo’n tweehonderd genodigden uit het hele land maakten het mee. Onder hen vertegenwoordigers van het Skanfonds en de Rabobank coöperatiefonds en de fondsen NSGK, SPZ en Roggekamp-Peitsch.

Lees meer...