E-Sport

Sporten is leuk, is gezond en is belangrijk voor je sociale contacten. Sporten kan uiteraard op de traditionele manier. Lekker ballen bij de voetbalclub, raggen op de fiets bij de wielervereniging, stevig wandelen of fitnessen. Maar het FUN-IE-FIT biedt sporten op een nieuwe, ontzettend leuke en speelse manier: met exergames.

In het FUN-IE-FIT is een gamehall met daarop twee dubbelzijdige enorme schermen en vier speelvelden voor de Wii, Playstation en Xbox. Die consoles hebben eindeloos veel games die deelnemers vooral aanzetten om meer – en goed – te bewegen. Gamen is een extra dimensie aan bewegen. Het prikkelt je hersenen en het bewegen is leuker dan ooit tevoren.

E-sporten is een hele slimme manier ook om kinderen, jongeren en volwassenen die (te) weinig bewegen, weer ‘in shape’ te brengen. Immers: het gaat om een gaaf computerspel. Dat je dan onbewust gaat bewegen en trainen is prachtig. De ervaring heeft al uitgewezen dat zelfs de meest verstokte bankzitters enthousiast gingen bowlen, boksen, raften en mee swingen met een muziekband. 

Wij zijn actief op diverse socialmedia kanalen. Wil je ons volgen dan kan dat op TwitterFacebook en Youtube